Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως, έχει μια μακρά παράδοση στην παραγωγή της φέτας, που ξεκινά από το 1945. Με παραδοσιακό ακόμα, τον τρόπο που παράγουμε την φέτα, αλλά και εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία η Γαλακτοκομική Τριπόλεως, φέρνει στο πιάτο σας την πιο ξακουστή φέτα της περιοχής διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα, κατόπιν των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Λίγα χιλιόμετρα, έξω από την Τρίπολη, στο χωριό Κάψια, απ' όπου ξεκίνησε η παράδοση της επιχειρησής μας, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής, αλλά και το πρατήριο διάθεσης των προϊόντων μας.

Διατηρώντας την παράδοση στην παραγωγή, είμαστε πολύ προσεκτικοί από την συλλογή του γάλακτος μέχρι την συσκευασία.. Ντόπιοι κτηνοτρόφοι, επιλεγμένοι με κριτίρια ποιότητας κάθε πρωϊ μας φέρνουν το καλύτερο γάλα της περιοχής και η οικογένεια Παπαδόπουλου ξεκινά την εργασία με το γνωστό πλέον αποτέλεσμα σε ποιότητα και γεύση.

Την Παράδοση, την Τέχνη και το Μεράκι η οικογένεια Παπαδόπουλου τα μεταφέρει απο γενιά σε γενιά... τα τρία αυτά βασικά χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα μεταφράζονται σε γεύση και ποιότητα καθημερινά στο τραπέζι σας.

Ιστορικό

Το 1945 στη Χωτούσα Αρκαδίας, ο Γεώργιος παρήγαγε την πρώτη φέτα σε βαρέλι. Από τότε η οικογένεια Παπαδόπουλου, συνεχίζει αυτή την παράδοση και φέρνει καθημερινά στο τραπέζι σας, αγνά προϊόντα.

περισότερα στοιχεία απο το παρελθόν

Γαλακτοκομική Τριπόλεως

Στο χωριό Κάψια Αρκαδίας μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης, παραγωγής τυροκομικών προϊόντων. Με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις, επιβάλουμε την παρουσία μας στην αγορά...

περισσότερα για την εταιρία

Ο Στόλος Διανομής

Με σύγχρονο στόλο οχημάτων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μας, παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα τα αγνά προϊόντα της Γαλακτοκομικής Τριπόλεως.

Δείτε τον στόλο μας

Μονάδα παραγωγής

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχουμε βήμα προς βήμα την παραγωγή των προϊόντων γάλακτος απο την συλλογή του γάλακτος, έως και την συσκευασία τους ακολουθώντας τα πρώτυπα ISO:9001 και ISO:22000 της Ευρωπαική Ένωσης.

δείτε πως παράγουμε

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ISO 9001 - ISO 22000

CERTIFICATION

 

 

Η Γαλακτοκομική Τριπόλεως διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, τα οποία διασφαλίζουν την ποιότητα και την υγιεινή παρασκευής των προϊόντων μας. 

 

Κύλιση στην Αρχή
Ανάπτυξη εφαρμογών και web sites symmetric.gr